Bedrijfsleven

+ meer dan 25 jaar ervaring
+ alle gerenommeerde merken
+ ook buiten kantoortijden
+ offerte tegen scherpe prijzen

Projectgordijnen Nederland is al ruim 25 jaar ervaren in het hangen van elk mogelijk gordijnen of elke plissé. Wij bieden u producten aan van alle gerenommeerde merken. We vinden het belangrijk dat u er zelf geen omkijken naar heeft. Alles is ook mogelijk buiten de reguliere kantoortijden. Zo kunnen we buiten kantoortijden om boren voor nieuwe montage punten en of rails.

Het hangen van raambekleding op kantoor brengt – naast het fijne vooruitzicht dat alles er weer picobello uit zal zien – altijd wat praktische obstakels met zich mee. Met name als het gaat om het tijdelijk verhuizen van werkplekken en het verplaatsen van o.a. kasten, bureaus en computers. Om nog maar te zwijgen over het eventueel stilvallen van de werkzaamheden. Projectgordijnen Nederland regelt het allemaal zonder omkijken vanuit uw kant.

Indien u interesse heeft in een scherpe offerte en meer wilt weten over onze werkwijze neem dan gerust contact met ons op. Er is altijd een adviseur in uw buurt die u, uiteraard geheel kosteloos, kan adviseren.