Zorg

+ meer dan 25 jaar ervaring
+ alle gerenommeerde merken
+ u heeft er geen omkijken naar
+ wij regelen alles voor de bewoners
+ offerte tegen scherpe prijzen

Een zorginstelling is een zeer speciale werkplek en vraagt dan ook om een specialistische aanpak. Een nieuw gordijn moet een bijdrage leveren aan een plezierige, functionele omgeving en de juiste balans hebben tussen effectiviteit en esthetiek. Naast rust, sfeer en harmonie is een goede hygiëne essentieel. Projectgordijnen Nederland heeft een aparte collectie stoffen voor de professionele zorg markt. Er is een aparte afdeling binnen PGN die zich uitsluitend bezig houdt met dit specialistische segment.

Projectgordijnen Nederland kent een grote collectie projectstoffen: van vederlichte vitrage tot zware overgordijnen en verduisteringstoffen, soepel Cordon koordgaren en stoffen die bacteriën doden of geurtjes wegnemen. Alle stoffen zijn gemaakt van Trevira CS garens en zijn dus brandvertragend. Onze projectstoffen lenen zich bij uitstek voor toepassing in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, maar ook aanleunwoningen of begeleid wonen.

Projectgordijnen Nederland heeft een grote keuze in brandvertragende overgordijnen en vitrages. De collectie brandvertragende stoffen van Trevira CS voldoen aan de strengste veiligheidseisen zoals die wettelijk zijn bepaald. Wij hebben hiermee niet alleen een collectie met mooie, maar ook veilige gordijnstoffen.

Projectgordijnen Nederland biedt een aantal dessins aan met een verduisterende werking. Dit kan zeer handig zijn in bijvoorbeeld presentatieruimtes maar uiteraard ook in slaapkamers of zorgkamers of andere toepassingen waar daglicht niet welkom is.
Met een gordijnenmonitor zorgen wij dat u tijdig weet welke producten aan onderhoud of vervanging toe zijn. In de zorgsector werken wij intensief samen met Het Regelloket: een dienstverlenende organisatie die gespecialiseerd is in het coördineren van alles rondom het verhuizen van ouderen naar een zorginstelling. Wij voldoen volledig aan de eisen van de 13-dagen regeling omdat we via het regelloket ook binnen de gestelde termijn alles kunnen regelen voor de nabestaanden.

Dit alles noemen wij de verwenservice zodat u zich kunt verheugen op uw nieuwe gordijnen zonder dat u er zelf iets aan hoeft te doen. Indien u interesse heeft in een scherpe offerte en meer wilt weten over onze werkwijze neem dan gerust contact met ons op. Er is altijd een adviseur in uw buurt die u uiteraard geheel kosteloos kan adviseren.