Ons werk

Het ophangen en installeren van een gordijn is een vak. En onze ambachtsmensen zijn hierin gespecialiseerd. We werken voor kantoren, op scholen en bij zorginstellingen door heel Nederland. Projectgordijnen Nederland staat voor kwalitatieve gordijnstoffen, welke in eigen beheer worden geconfectioneerd. Zo zijn de lijnen kort, is vakmanschap gewaarborgd en krijgt u kwaliteit voor uw ramen. Speciaal voor  de zorg is er onze productgroep separatiegordijnen. Ook voor de montage van separatierails kunt u bij ons terecht. Om het voor u inzichtelijk te maken hoe wij bij Projectgordijnen Nederland werken hebben wij een opsomming gemaakt van de verschillende diensten.

Vakmanschap

Werkwijze

Landelijke dekking

We zijn trots op de kwaliteit van het werk dat we afleveren en de goede naam die we daarmee in de loop der jaren hebben opgebouwd.
Deze is verder gebaseerd op onze klantgerichte werkwijze, waarin verwennen en efficiency centraal staan. Onze namen worden gewaarborgd door een breed assortiment professionele producten van gerenommeerde merken en fabrikanten.

Wij werken met vakmensen die vast in dienst zijn of al jarenlang met Projectgordijnen Nederland zijn verbonden. Ambachtsmensen die vaak al jaren gordijnen installeren. Allemaal hebben ze een VCA certificaat en zijn ze op de hoogte van onze interne procedures. Deze zijn overigens vastgelegd in een speciaal protocol van het platform projectinrichters (www.platforminrichting.nl).  Dit platform zorgt, via haar ISO gerelateerde normering, ervoor dat wij scherp zijn en blijven op al het werk. Vier keer per jaar worden wij bezocht door externe auditoren.

Onze projectleiders nemen alle zorgen uit handen en regelen dat het zo wordt als afgesproken. Onze verwenservice is al jaren een veelgevraagde dienst. Na de oplevering houden wij jaarlijks de vinger aan de pols en regelen dat u een passend onderhoud- en wasadvies krijgt van een van de specialisten op dat gebied.

Door de samenwerking van onze designers en weverijen bestaat de mogelijkheid om uw eigen persoonlijke digitale print te ontwerpen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Denk hierbij niet alleen aan uw huisstijl of logo maar ook aan een eigen uniek design, speciaal voor u of uw bedrijf.