Landelijke dekking

+ werkzaam in heel Nederland en België 

+ geen extra reiskosten en reistijd

+ eigen vakmannen in dienst

+ adviseur en installateur altijd bij u in de buurt 

Wij zijn zelf gevestigd in Duiven, maar onze teams zitten door heel Nederland. Wij installeren op elke locatie in Nederland en de kop van België. Er is dus altijd wel een adviseur of vakman dicht bij u in de buurt, die graag even langskomt. Gratis, want wij berekenen geen reiskosten of reistijd door aan onze klanten. Met onze landelijke dekking en eigen stoffeerders hoeft u nooit lang te wachten op uitvoering.

Onze klanten zijn verspreid over heel Nederland en België. Van Maastricht tot Groningen en van Den Helder tot Antwerpen. Voor een lijstje met klanten die u voor gingen klik hier.

U vindt ook altijd passende gordijnen bij Projectgordijnen Nederland! Ons assortiment is enorm. Van overgordijnen, cordon gordijnen, separatiegordijnen, toneelgordijnen en vouwgordijnen , in-betweens en vitrage/voile, voor alle gordijnsoorten kunt u bij ons terecht. Wij verkopen en installeren nagenoeg alle soorten gordijnen.

Wij werken o.a. voor de zorg, het onderwijs en  het bedrijfsleven.

U kunt ons altijd even bellen voor informatie over onze landelijke dekking, of over de producten en bijbehorende prijzen. Of voor een vrijblijvende afspraak via ons telefoonnummer 026 312 17 01.

13739888_s