Werkwijze

+ inventarisatie van uw wensen
+ opmeten op locatie
+ beoordeling van de oude gordijnen
+ advies en offerte
+ stijlvoorstel en stalen voorziening
+ montage en ophangen
+ opleveren en wasadvies

Projectgordijnen Nederland wil hoge ogen gooien met onze aanpak en uw opdracht. In de voorbereiding willen we er zeker van zijn dat u de juiste gordijnen kiest die passen bij uw werk, omgeving en wensen. Het moet ook mooi zijn. Desgewenst ontwerpen we eens wat anders voor u. De offerte moet in een oogopslag duidelijk zijn. Een faire prijs en geen verrassingen achteraf. De planning moet aansluiten op mogelijke andere werkzaamheden en kan desgewenst ook na werktijd worden uitgevoerd.

projectgordijnen1

De advisering van uw gordijnkeuze verloopt het meest efficiënt, als we bij u op locatie mogen langskomen. U kunt dan meteen zien en voelen welke materialen het best passen en wij kunnen meteen bekijken op welke plaatsen de gordijnen komen te hangen en waar wij rekening mee kunnen houden. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom in onze stalenkamer in Duiven.

Als u wilt inventariseren wij op uw locaties alle plaatsen waar raambekleding moet komen. Ons bestek is helder, geeft inzicht en is de basis voor een offerte aanvraag. Desgewenst maken wij een neutraal bestek voor uw aanvraag bij andere aanbieders.

U kunt bij de uitvoering rekenen op:

+ een strakke planning in goed overleg
+ korte communicatielijnen en frequente terugkoppeling
+ aandacht en zorg voor omgeving en milieu
+ een strenge kwaliteitscontrole, door onszelf en door u
+ onze unieke een tikkie anders service