Cordon gordijnen

+ antistatisch
+ kamerhoog
+ koord of lamellen
+ licht
+ subtiel/decoratief

Cordon is de naam van een collectie soepele koordgordijnen die gemaakt zijn van Trevira CS (brandvertragende garen). De stoffen zijn er in diverse kleuren, die zorgen voor een subtiel en decoratief interieur. Doordat de garens enorm licht zijn, blijft de stof erg beweeglijk. Wanneer een cordon gordijn gebruikt wordt als afscheiding, ziet hij er op deze manier niet statisch uit, maar geeft toch geborgenheid. Het gordijn kan natuurlijk ook gebruikt worden voor ramen.

Het koordgordijn verkleurd niet snel en is antistatisch, zodat er geen vuil wordt aangetrokken. Het geeft een mooi contrast tussen open- en dichtheid en kan worden afgeknipt zonder te rafelen. De stoffen zijn verkrijgbaar tot een hoogte van ca. 4 meter.

Buiten het gordijn, is de stof ook verkrijgbaar in lamellen. Ook deze kan dienen als raamdecoratie maar ook als afscheiding. De lamellen zijn eenvoudig toe te passen, zelfs bij schuine ramen en/of plafonds.

De lamellen zijn verkrijgbaar in 14 kleuren en hebben een breedte van 127 of 160 mm. Het complete systeem kan maar liefst zeven meter breed en vier meter hoog gemaakt worden.