Bestek- en inmeetservice

+ goede inventarisatie voor nieuwe raambekleding

+ uw wensen vertaald in een bestek (matenplan)

+ tijdsbesparing en goede budgettering

Projectgordijnen Nederland maakt graag een inventarisatie voor nieuwe raambekleding. Samen met vakmensen maken wij samen met u, een plan van aanpak. Dit wordt gedaan aan de hand van uw wensen en voorkeuren en vertaald in een bruikbaar bestek. De bestek- en inmeetservice, een echte verwennerij. Het goed opmeten bespaart fouten achteraf in de uitvoering. Het is een goed hulpmiddel om op een uniforme wijze de offertes van verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Dit levert u tijdsbesparing op en weet u vooraf exact wat de kosten gaan zijn zonder dat u geconfronteerd wordt met extra meerwerk door een onduidelijke offerte.

Wij rekenen een voordelig tarief voor deze bestekservice. U krijgt hiervoor:upload_image_Firenze3a

  • Een inventarisatie van al uw locaties met de juiste maatvoering en bijzonderheden (railen-plan)
  • Door de projectinrichter in te vullen offerteformulieren
  • Matenplan
  • Verzamelstaten

Dit bestek met matenplan geeft een duidelijk overzicht van de benodigde materialen. Met dit matenplan dat professioneel en onafhankelijk is opgesteld, kiest u hierna zelf met wie u in zee wilt gaan. Wij berekenen uiteraard geen kosten voor deze bestekservice als u besluit om zaken te doen met ons.

Projectgordijnen Nederland heeft een mooi assortiment met diverse vlamvertragende stoffen waar u een keuze uit kunt maken. Projectgordijnen Nederland heeft ook ontwerpers. Zij kunnen met een scherp oog meekijken naar uw plannen en ruimtes.

Wilt u graag meer informatie over deze bestekservice neem dan contact met ons op. Of wilt u graag een stofstaal ontvangen? Klik dan hier.